Δημήτρης Γκιάτης: Θρίλερ με ομηρία 20χρονου από πειρατές. Κανένα σημείο ζωής αλλά…

Ποιες οι νέες πληροφορίες για την ομηρία του Δημήτρη Γκιάτη από πειρατές στο Τόγκο;

Ένα μαρτύριο ζουν οι γονείς του 20χρονου Δημήτρη Γκιάτη από την ημέρα που απήχθη ο γιος τους από πειρατές. Τους λένε πως είναι ζωντανός. Θα ήθελαν, όπως λένε, να έχουν έστω ένα αποδεικτικό στοιχείο για το ότι ο γιος τους ζει και είναι καλά.

Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια του Δημήτρη Γκιάτη από το Μεσολόγγι δεν γνωρίζουν ούτε που είναι ούτε ποιοι τον απήγαγαν. Αυτό μεγαλώνει την αγωνία τους και περιμένουν να δουν τι θα γίνει θα γίνει και πώς θα καταφέρουν οι διαπραγματευτές να φέρουν πίσω το παιδί καθώς και τους άλλους ομήρους.

Αυτό που τους λένε οι αρμόδιοι του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών αλλά και η πλοιοκτήτρια εταιρεία είναι πως ο νεαρός δόκιμος μηχανικός είναι ζωντανός.

Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των πειρατών και Αμερικανών ειδικών διαπραγματευτών οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Αυτό φυσικά δεν αρκεί για να μειώσει την αγωνία τους όταν μάλιστα έχουν να μάθουν νέα για τον Δημήτρη Γκιάτη πάνω από μία εβδομάδα.

Οι αρχές τους λένε ότι απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί αφού το θέμα έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Η οικογένεια Γκιάτη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έχει στο πλευρό της συγγενείς και φίλους που στέκονται δίπλα τους καθημερινά.

Επίσης, καθημερινή είναι και η επικοινωνία με την οικογένεια τόσο του Υπουργείου Εξωτερικών όσο και της πλοιοκτήτριας εταιρείας σχετικά με την απαγωγή και τις διαπραγματεύσεις.

Αυτό ήταν το δεύτερο ταξίδι του Δημήτρη Γκιάτη ο οποίος διάλεξε το επάγγελμα του μηχανικού για να βρει αμέσως δουλειά και να έχει ταχύτερη επαγγελματική εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.