Θρίλερ για νεκρό αλεξιπτωτιστή Κ. Μ.: Πού έπεσε πραγματικά, πώς σκοτώθηκε, δυνατοί άνεμοι, διαταγές

Τραγική κατάληξη είχε για τον αλεξιπτωτιστή Κ. Μ. το επιχειρησιακό άλμα, καθώς το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι ο αλεξιπτωτιστής Κ. Μ., της Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελεύθερης πτώσης.

Έρευνα γίνεται για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Σε ποια περιοχή έπεσε ο νεκρός αλεξιπτωτιστής Κ. Μ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλεξιπτωτιστής αλεξιπτωτιστής Κ. Μ. επιχείρησε πτώση το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα.

Στην περιοχή επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι, αλλά η διαταγή για πτώση ήταν σαφής.

Ο αλεξιπτωτιστής Κ.Μ. φέρεται να παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους και να βρέθηκε εκτός ζώνης ρίψης με αποτέλεσμα να σκοτωθεί από την πτώση.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες και όταν εντοπίστηκε τον μετέφεραν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του αλεξιπτωτιστή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ «Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι, τη νύκτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ. Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.