Ανθή Σαλαγκούδη, Survivor: Ποια είναι πραγματικά. Κόρη υπουργού, ρουσφέτι ΕΡΤ, Καλημέρης, Λιάγκας [video]

Ποια είναι πραγματικά η γνωστή δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη που μπήκε στο Survivor;

Η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη θα αγωνιστεί με την ομάδα των Διασήμων και οι υπόλοιποι παίκτες ανέλαβαν να την καλωσορίσουν και να τη μυήσουν στα μυστικά της επιβίωσης:

«Δεν το σκέφτηκα πολύ γι’ αυτό ήρθα», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, απάντησε στο γιατί ήρθε στο Survivor 4.

Ερωτηθείσα για το εάν πήγε για να ανακαλύψει κάποια πτυχή του εαυτού της είπε: «Να βγω από το comfort zone μου, να δω τα όρια και τις αντοχές μου και γιατί όχι να τα υπερβώ», πρόσθεσε.

Ανθή Σαλαγκούδη βιογραφικό

Ποια είναι όμως η νέα παίκτρια του Survivor Ανθή Σαλαγκούδη που μπήκε στο παιχνίδι;

Η Ανθή Σαλαγκούδη έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια όταν άρχισε τη σταδιοδρομία της στον ελληνικό Τύπο, κυρίως στην τηλεόραση.

Το γεγονός ότι είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη, είχε προκαλέσει συζητήσεις γύρω από το όνομά της ειδικότερα την εποχή που εργάστηκε στην ΕΡΤ.

Για την άσχημη περίοδο που πέρασε στην ΕΡΤ έχει μιλήσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο “Πρωινό” η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Ήταν μια άσχημη περίοδος στην ΕΡΤ γιατί δέχτηκα σκληρή κριτική πριν καν ξεκινήσω» είπε αναφερόμενη σε όλα όσα ακούστηκαν για την παρουσία της στην Δημόσια Τηλεόραση.

«Εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου λόγω του πατέρα μου και με στοχοποίησαν για τους δικούς τους πολιτικούς λόγους και παιχνίδια» συνέχισε η δημοσιογράφος, ενώ μάλιστα αναρωτήθηκε:

«Εγώ ήμουν το μόνο ρουσφέτι στην ΕΡΤ; Όλοι οι άλλοι είχαν μπει με ΑΣΕΠ;»

Αξίζει να σημειωθεί πως στη δημόσια τηλεόραση η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είχε μόνο ρόλο δημοσιογράφου, αλλά διατέλεσε για ένα διάστημα Υπεύθυνη Διαφήμισης και Προβολής.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μεγάλη φημολογία πως θα αποτελέσει τη νέα παίκτρια των Διάσημων του Survivor, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν πλήρως.

Σταθμός στη ζωή της Ανθής Σαλαγκούδη ήταν η σχέση με τον πολλά χρόνια μεγαλύτερο της Τζώνυ Καλημέρη.

Τζώνυ Καλημέρης και Ανθή Σαλαγκούδη δήλωναν πολύ ερωτευμένοι, αλλά χώρισαν τόσο αθόρυβα όσο και το ξεκίνημα της σχέσης τους.

Το ζευγάρι ήταν αγαπημένο ιδιαίτερα πριν κάποια χρόνια, ενώ η παρουσιάστρια είχε μετακομίσει στο σπίτι του συντρόφου της. Τι ήταν αυτό που προκάλεσε το χωρισμό τους – ο οποίος, σημειωτέον, συζητήθηκε ιδιαίτερα στη σόου – μπιζ;

Η Ανθή Σαλαγκούδη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της. Αιτία χωρισμού φέρεται να είναι η διαφορετική φάση ζωής στην οποία βρίσκονται.

Εκείνος έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και έχοντας δημιουργήσει οικογένεια και με δύο γάμους στο ενεργητικό του δεν ήταν πρόθυμος να προβεί σε έναν ακόμα γάμο αλλά και να κάνει κι άλλα παιδιά ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη ήθελε ακριβώς το αντίθετο σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao.

Το διαζύγιο του Τζώνυ Καλημέρη με τη σύζυγό του, Μαρία Ιωάννου, κόρη του συλλέκτη, Δάκη Ιωάννου, είχε πέσει ως βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Δείτε λεπτομέρειες για τη σχέση της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Τζόνι Καλημέρη:

Η δημοσιογράφος και αντικαταστάτρια της Αθηναϊδος Νέγκα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Rodeo», Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται πως κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Τζώνη Καλημέρη, προσπάθησε να κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στη Θεσσαλονίκη όλο και φουντώνουν οι φήμες πως κάτι τρέχει με την Ανθή Σαλαγκούδη και ένα νεαρό Θεσσαλονικιό επιχειρηματία που ακούει στο όνομα Θάνος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Αφρική.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος τηρεί σιγήν ιχθύος όσον αφορά την ερωτική ζωή της, απολαμβάνοντας το φλερτ της με τον Θάνο, όσο ακόμα μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ανθή Σαλαγκούδη – Γιώργος Λιάγκας

«Άναυδος» έμεινε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό που κυκλοφόρησε έχοντας πρωτοσέλιδο ενσταντανέ του γνωστού παρουσιαστή με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Το εν λόγω δημοσίευμα αφήνει υπονοούμενα για την σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Σαλαγκούδη, επί κυβερνήσεως Καραμανλή.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος έγραφε: «Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;» κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τον γνωστό παρουσιαστή ο οποίος με InstaStory ξεκαθάρισε ότι είναι απλά φίλοι: «Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι» έγραψε ο παρουσιαστής.

Δείτε λεπτομέρειες για τη σχέση της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Γιώργο Λιάγκα:

Διαβάστε ποιοι είναι πραγματικά οι παίκτες του Survivor 4 Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, Περικλής Κονδυλάτος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, James Καφετζής, Γιώργος Ασημακόπουλος, Έλενα Λιλιοπούλου, Chris Σταμούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αλέξης Παππάς, Κάτια Ταραμπάνκο, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.