Άγριο ξύλο στην Πάτρα, ποιοι μήνυσαν τον Κούγια [video]

Μήνυση στον Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο υποδιοικητής του Α’ Αστυνομικού Τμήματος κ.Πετσίνης για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν χθές το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον Αλέξη Κούγια για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε πως ειδοποιήθηκαν και τα «κεντρικά» για την σύλληψη του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα (στα Δικαστήρια) και μάλιστα νωρίς το πρωί μιλούσε και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας (Alpha News και Max Fm).

Όλα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο, που έληξε ισόπαλος 1-1. Οπαδοί των γηπεδούχων συγκεντρώθηκαν έξω από τα επίσημα και περίμεναν με άγριες διαθέσεις τον Αλέξη Κούγια. Ο Κούγιας βγήκε από το γήπεδο συνοδευόμενος από σωματοφύλακες.

Σε συνδυασμό με τις προσπάθειες της αστυνομίας κατάφεραν να φυγαδεύσουν τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, αλλά τα επεισόδια δεν είχαν τελειώσει. Οι άνδρες που συνόδευαν τον Αλέξη Κούγια, γύρισαν και άρχισαν να χτυπούν άγρια τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Όλα αυτά μπροστά σε αστυνομικούς οι οποίοι προστάτεψαν τους συνοδούς του προέδρου και έριξαν δακρυγόνα στους φιλάθλους.

Πολεμικό ήταν το κλίμα από την ώρα της συνέντευξης του προπονητή της Παναχαϊκής. Ο οποίος πέταξε το γάντι στον δημοσιογράφο της Πελοποννήσου Χρήστο Βεργανελάκη. Όταν ο τελευταίος ζήτησε εξηγήσεις δέχθηκε επίθεση με φτυσιά από τον Αλέξη Κούγια.

Οι “φουσκωτοί” χτύπησαν και έσπασαν καφέ του Προέδρου των φιλάθλων της Παναχαϊκής. Δείτε το βίντεο με το ξύλο στην Πάτρα:

Δείτε τι είπε ο Κούγιας για παιδεραστία Λαζόπουλου και τα επεισόδια-ξύλο στο Ελλάδα-Σερβία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.