Τρύφωνας Σαμαράς για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ρωτήθηκε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και έδωσε μια πολύ αληθινή απάντηση. Τι είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς για τις ερωτικές του προτιμήσεις και την αλήθεια που κρύβει;

Μετά την αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου οτι είναι gay, μόδα έχουν γίνει οι -αδιάκριτες- ερωτήσεις για τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Μία τέτοια κλήθηκε να απαντήσει και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People μίλησε για τις ερωτικές του προτιμήσεις.

Ο δημοφιλής κομμωτής ρωτήθηκε αν θα τον ενοχλούσε αν κάποιος τον ρωτούσε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε: «Δεν θα μου άρεσε. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για το τι κάνω στο κρεβάτι μου, αν πηγαίνω με άντρα ή με γυναίκα. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί καταλαβαίνει ότι έχω δώσει τα πάντα στη δουλειά μου, αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ, αγαπάει την αλήθεια μου. Ξέρει ότι ούτε τον κορόιδεψα, ούτε θα τον κοροϊδέψω. Είμαι αυτός που είμαι, και είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει μόνος μου αυτά τα 25 χρόνια που δουλεύω συνεχώς».

Ο διαγωνιζόμενος του Dancing with the Stars 2 αποκάλυψε επίσης πως άργησε να κάνει έρωτα για πρώτη φορά, έκανε όταν ήταν 19 ετών, και υποστήριξε πως δεν ήταν επώδυνη εμπειρία.

Στην εκπομπή Πρωινό mou, σχολιάζοντας αυτή τη δήλωση του Τρύφωνα Σαμαρά άρχισαν να γελάνε και να τον ειρωνεύονται.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.