Πότε θα παντρευτούν Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια [video]

Πότε θα γίνει ο γάμος Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτας Μακρυπούλια; Δείτε το βίντεο με τις λεπτομέρειες του γάμου. Σε ποιο μέρος θα γίνει;

Να ανεβαίνουν τα σκαλιά του δημαρχείου στην Κύπρο θέλουν οι φήμες τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, που -εκτός από τον πολιτικό γάμο- φέρονται να σκέφτονται και να αποκτήσουν τον πρώτο τους απόγονο.

Μέσα στο Φθινόπωρο λέγεται πως θα παντρευτεί το επώνυμο ζευγάρι, με τον γάμο να γίνεται σε Λάρνακα ή Λευκωσία προκειμένου Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια να κρατήσουν όσο πιο μακριά γίνεται τα αδιάκριτα βλέμματα των ελληνικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται σε κυπριακά ΜΜΕ, το ζευγάρι πηγαινοέρχεται τακτικότατα στην γενέτειρα του τραγουδιστή προκειμένου να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά του γάμου, που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Επίσης, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, που θα γίνει στην Αθήνα.

Κι ενώ Μιχάλης και Ζέτα πάνε Κύπρο για να αποφύγουν τους παπαράτσι, στην Ελλάδα κυκλοφορούν συνέχεια φωτογραφίες με το ζευγάρι που γίνονται πρωτοσέλιδα.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός – παρουσιάστρια, μάλιστα δεν κρύβουν την επιθυμία τους να γίνουν γονείς και, μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος που η Ζέτα Μακρυπούλια αρνήθηκε την πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1.

Ποιος ξέρει; Μόνο οι δυό τους, άντε και η «κολλητή» της Ζέτας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Δείτε το βίντεο που παρουσιάζει τις λεπτομέρειες του γάμου του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια:

http://www.youtube.com/watch?v=w32EQHfqc0E&feature=player_embedded

Διαβάστε τις φήμες ότι η Μακρυπούλια είναι βιτρίνα Ρέμου-Χατζηγιάννη και για τη στενή σχέση Μακρυπούλια-Κωνσταντινίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.