Κατάσχεση στην εκδοτική εταιρεία του Πέτρου Κωστόπουλου

Tέλος εποχής για την εκδοτική εταιρεία Imako του Πέτρου Κωστόπουλου; Τι αντικείμενα κατασχέθηκαν και ποιο το νέο καθεστώς που θα περιέλθει η εταιρεία;

Δικαστικός επιμελητής συνοδεία αστυνομικών με κατασχετήριο από εταιρεία στον χώρο του προωθητικού διαφημιστικού δώρου πήγαν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στα γραφεία της εκδοτικής εταιρείας Imako του Πέτρου Κωστόπουλου και ενημέρωσαν τους υπαλλήλους ότι θα γίνει κατάσχεση σε οχήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας που δεν τους ανήκουν.

Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα τα προσωπικά τους αντικείμενα από την Ιmako προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατάσχεση. Σύμφωνα με μαρτυρία πρώην εργαζόμενου ο οποίος βρέθηκε τυχαία στα γραφεία της εταιρείας του Πέτρου Κωστόπουλου οι άνθρωποι που συνόδευαν τον δικαστικό επιμελητή «άρχισαν να σηκώνουν ό,τι δεν ήταν καρφωμένο στο πάτωμα».

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάσχεση εξαιτίας διαταγής πληρωμής από εταιρεία χάρτου αξίας 1.700.000 ευρώ ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για χρέη της ΙΜΑΚΟ σε διαφημιστική εταιρεία αξίας 350.000 ευρώ.

Προς το παρόν γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιες εταιρείες ανήκουν σε ποιον, δεδομένου ότι θα ακολουθήσει πλειστηριασμός προκειμένου οι πιστωτές να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλει η επιχείρηση.

Διαβάστε πως έπνιξαν τα χρέη τον Πέτρο Κωστόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.