Ποιο αγαπημένο ζευγάρι και πάλι μαζί

Ποιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι και πάλι μαζί, ερωτευμένο, σύμφωνα με όλα τα τελευταία δημοσιεύματα;

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ορέστη Τζιόβα oι οποίοι από ότι φαίνεται προσπαθούν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Δέκα περίπου μέρες μετά την κοινή έξοδο της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Ορέστη Τζιόβα που πυροδότησε τις πρώτες φήμες περί επανασύνδεσης, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το πρώην ζευγάρι να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Αφορμή για τις νέες φήμες στάθηκε η εμφάνιση του Ορέστη Τζιόβα, στην πρεμιέρα της παράστασης «Απατεώνες και τζέντλεμεν», στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Παπουτσάκη, στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Ορέστης Τζιόβας αρνήθηκε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες. Από την πλευρά της, η Κατερίνα Παπουτσάκη, όταν ρωτήθηκε για την εμφάνισή του εκεί, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», το ζευγάρι, Κατερίνα Παπουτσάκη και Ορέστης Τζιόβας εθεάθη και πάλι μαζί, πριν από μερικές μέρες. Συγκεκριμένα πηγή της εφημερίδας αναφέρει ότι: «Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Και αυτό οφείλεται στην επιμονή του Ορέστη, που τους τελευταίους μήνες έκανε το παν για να βρεθούν και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην Κατερίνα. Αυτόν τον καιρό, μετά την σύμφωνη γνώμη της ίδιας, έχουν αρχίσει και βγαίνουν δειλά δειλά…»

Διαβάστε τον χωρισμό του Ορέστης Τζιόβα και της Κατερίνας Παπουτσάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.