Μαρία Πρίντεζη: Ανατροπή στην υπόθεση. Γιατί συνελήφθησαν οι γονείς

Γιατί συνελήφθησαν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας Πρίντεζη;

Ανατροπή στην υπόθεση της Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη που εξαφανίστηκε εχτές Κυριακή στην περιοχή του Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε σήμερα στην Αφαία Ασπροπύργου από έναν λιμενικό και δυο γυναίκες που την αναγνώρισαν και τη μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 4χρονης Μαρίας Πρίντεζη συνελήφθησαν και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, ενώ την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παραμέλησης και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παιδιού -το οποίο είναι καλά στην υγεία του – βρέθηκαν παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι προσπάθησαν να το καθησυχάσουν και να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Σ’ αυτούς φέρεται να είπε το κοριτσάκι πως έφυγε μόνο του από τη μάντρα. Χαρακτηριστικά φέρεται να τόνισε: «με άφησαν να φύγω».

Ο παππούς του παιδιού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να άρπαξε το παιδί κάποιος Ρομά: «Αυτός που πήρε το παιδί, ξέρω ποιος είναι. Είχα κάποια διαφορά με έναν τσιγγάνο. Πριν από λίγες ημέρες τον απείλησα. Πιστεύω ότι αυτός μπορεί να έκανε κάτι. Αυτός που άρπαξε το παιδί γιατί χέρι το πήρε δεν έφυγε μόνο θα βρεθεί. Έχω καταθέσει τα πάντα στην αστυνομία τα πάντα. Κοντέψαμε να τρελαθούμε»», δήλωσε.

Διαβάστε ποια τα πρώτα λόγια της 4χρονης Μαρίας Πρίντεζη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.