Έξαλλος ο Τσίπρας στο Συνέδριο: Οργισμένη ομιλία και «κράξιμο» στους Συριζαίους [video]

Δείτε το απίστευτο βίντεο με την οργισμένη ομιλία του Τσίπρα στο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα βίντεο του Αλέξη Τσίπρα από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση, έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο.

Η ομιλία του Τσίπρα που καταγράφηκε -προφανώς από δημοσιογράφο- στην τηλεόραση που μετέδιδε τα τεκταινόμενα του συνεδρίου στην Αίθουσα Τύπου, “ανέβηκε” από χρήστη στο Youtube.

Μπορεί η εικόνα να μην είναι ιδιαίτερα καλή, όμως ο ήχος έχει την αξία του.

“Ουσιαστικά το σώμα – καλώς έκανε αν το έκανε έτσι- αποφάσισε απολύτως κόντρα στην εισήγησή που έκανα εγώ […] Το σώμα αποφάσισε ότι μόνο 30 εκ των βουλευτών και υπουργών και γγ θα είναι στην ΚΕ των 150. Αν είναι αυτή η βούληση του Συνεδρίου, πάσο!

Αλλά να ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Εγώ ζητώ σ’ αυτό το θέμα, να γίνουν δύο τοποθετήσεις υπέρ, δύο κατά και να ξαναψηφίσουμε”, είπε χαρακτηριστικά εκνευρισμένος ο Αλέξης Τσίπρας.

Η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν στην ποσόστωση του 25% των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να μην προσμετρώνται οι βουλευτές, αλλά μόνον όσοι έχουν κυβερνητική θέση.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε δεν εγκρίθηκε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, αλλά προκρίθηκε η πρόταση που συμπεριλάμβανε στην ποσόστωση και τους βουλευτές.

Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα να υπάρξει στιγμιαία ένταση και αντιδράσεις στο Συνέδριο από τους Συνέδρους και τους βουλευτές.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος να υπάρξει νέα συζήτηση και να τεθεί η πρόταση σε νέα ψηφοφορία.

Δείτε την έντονη ομιλία του Τσίπρα που διέρρευσε από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=dT8CKbhqNpU

Διαβάστε με τι ποσοστό επανεξελέγη πρόεδρος ο Τσίπρας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.