Γιατί κρύβεται ο Σκαρμούτσος;

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το Master Chef, αποκάλυψε για ποιο λόγο “κρύβεται” από τα φώτα τις δημοσιότητας. Ο low-profile βραβευμένος σεφ, εκμυστηρεύτηκε το λόγο που αποφεύγει τις κάμερες, στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινή Μελέτη”.

Είναι αλήθεια ότι πριν την εμφάνισή του στο τηλε-ριάλιτι Master Chef, δεν τον ήξερε σχεδόν κανείς. Και γιατί να τον ξέρει άλλωστε, αφού το επάγγελμά του, αυτό του chef, δεν τραβάει συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας, παρά μονάχα σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Το όνομά του ήταν γνωστό στους λάτρεις του καλού φαγητού, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι που εμφανίστηκε στην τηλεόραση, στο Master Chef, και έκλεψε την παράσταση! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λοιπόν, βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σταύρου Θεοδωράκη και “δεν γλίτωσε” από την κάμερα της εκπομπής “Πρωινή Μελέτη” της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο βραβευμένος σεφ, αφού ευχαρίστησε την παρουσιάστρια, μίλησε για τη σχέση του με τα Μ.Μ.Ε. και για τις αλλαγές στη ζωή του μετά τη συμμετοχή του στο Master Chef του MEGA. «Δεν θέλω να φανεί ότι δεν βγαίνω και δεν μιλάω λόγω σνομπισμού, αλλά το κάνω γιατί ντρέπομαι. Είναι κάτι καινούργιο για εμένα», δήλωσε ο βραβευμένος σεφ, ξεκαθαρίζοντας τη σχέση του με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Με την ευκαιρία πάντως, μίλησε και για το Master Chef, αποκαλύπτοντας πως όταν πρωτοακούστηκε το όνομά του για την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, μίλησε για αυτό με τον φίλο του Σταύρο Θεοδωράκη: «Όταν είπα στον Σταύρο ότι θα κάνω το Master Chef, μου είπε να προσέχω, γιατί η τηλεόραση είναι περίεργο πράγμα. Αυτό εγώ το βλέπω τώρα. Όλοι μου λένε θετικά πράγματα. Και χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί στην αρχή εγώ είχα ένα άγχος, δεν ήξερα πώς θα βγει και πώς θα το αντιληφθεί ο κόσμος. Για μένα η ζωή συνεχίζει κανονικά, μαγειρεύω κάθε μέρα».

Διαβάστε για τα προβλήματα αλκοολισμού του Δημήτρη Σκαρμούτσου και για το ποιος θα είναι ο νικητής του Master Chef.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.