Χαμός στο ALTER: απεργία, όλες οι εκπομπές επανάληψη

Αναστάτωση στο Alter με τους απλήρωτους εργαζόμενους σε 24ωρη απεργία και όλες τις εκπομπές σε επανάληψη. Γιατί απεργούν οι εργαζόμενοι του Alter;

Xωρίς εκπομπές και ειδήσεις πάλι το Alter με την κόντρα εργαζομένων-ιδιοκτησίας να κορυφώνεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κήρυξε νέα 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER από τις 5.00 π.μ. της Τετάρτης, 16 Φεβρουαρίου έως τις 5.00 π.μ. της Πέμπτης, 17 Φεβρουαρίου 2011, αφού παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες, καταγγελίες και την πραγματοποίηση προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας, η εργοδοσία του ALTER εξακολουθεί να αρνείται την καταβολή των δεδουλευμένων και την τήρηση όλων των όρων των ΣΣΕ.

Το Δ.Σ. καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER ότι μη πληρώνοντας στερεί από τους εργαζόμενους τον μοναδικό πόρο διαβίωσης και καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με τους τεχνικούς και τους διοικητικούς συναδέλφους.

Την τραγική κατάσταση στο Alter παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο μέσω του Twitter του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαράντος: «Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο… Να μην έχεις δουλειά ή να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι».

Διαβάστε αν κλείνει το Alter και πληροφορίες οτι η Ντόρα Μπακογιάννη αγοράζει το Alter.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.